De COVID-19 uitbraak: wat wij doen om veilig te blijven

We begrijpen hoe belangrijk het is tijdens deze onzekere tijd, dat onze klanten hun maaltijden elke week veilig en wel thuisbezorgd krijgen. Daarom delen we graag wat Marley Spoon doet om ervoor te zorgen dat dit blijft gebeuren.

Door: Marley Spoon / 03/19/2020

Illustratie van een hart bestaande uit groente

De uitbraak van het Coronavirus raakt ons allemaal. Ook bij Marley Spoon volgen we nauwlettend het nieuws en zien we er strikt op toe dat onze veiligheidsnormen, die de gezondheid en het welzijn van onze Marley Spoon community garanderen, nageleefd worden. De veiligheid van onze klanten, ons team en onze community is altijd onze topprioriteit, en tijdens deze onzekere tijden meer dan ooit. Dit is hoe Marley Spoon blijft zorgen dat onze maaltijden veilig en stipt bij jou thuisbezorgd blijven worden, ook in deze moeilijke tijd:

Voedsel- en werknemersveiligheid

We hebben experts op het gebied van voedselveiligheid en kwaliteitsborging in dienst, en scherpen onze strikte hygiëneprocedures aan. Als onderdeel van deze procedures houden we ons aan Goede Manier van Produceren (GMP), de wettelijke protocollen waaraan voedselproducenten en verkopers moeten voldoen, en hebben we niet-essentiële in- en uitgangen in onze faciliteiten afgesloten. We volgen de ontwikkeling van de situatie op de voet, en zullen het advies van wereldwijde en lokale gezondheidsautoriteiten blijven volgen.

Bezorging tot aan de deur

Het laten thuisbezorgen van verse ingrediënten om mee te koken, doe je om gezond te blijven en om tijd te besparen. Alle ingrediënten die je van ons ontvangt, worden vanuit een gecontroleerde omgeving in ons distributiecentrum naar de klant verstuurd. We werken nauw samen met onze bezorgpartners om te garanderen dat deze ingrediënten snel & efficiënt van verpakking naar verzending overgaan, en ze veilig, verzegeld, en zonder omweg bij onze klanten thuis geleverd worden.

Ononderbroken service

Hoewel we niet kunnen voorspellen wat er precies gaat gebeuren in de komende weken, kunnen we wel plannen maken om zeker te stellen dat onze service niet onderbroken wordt. We vullen onze schappen met producten en ingrediënten van gecontroleerde en goedgekeurde leveranciers, en we ondernemen stappen om, indien nodig, te voorzien in een goede vervanging van bepaalde ingrediënten. Hierdoor kunnen wij onze boxen blijven bezorgen zoals gewoonlijk, zodat onze community zich kan concentreren op wat echt belangrijk is: de gezondheid en veiligheid van je dierbaren.

Het delen van gezonde, verse ingrediënten met de Marley Spoon community is een voorrecht en een verantwoordelijkheid iedereen bij Marley Spoon serieus neemt. Daarom is en blijft de gezondheid, kwaliteit en veiligheid van onze producten, werknemers en community onze hoogste prioriteit.

Bedankt voor je loyaliteit en je vertrouwen in ons. We zijn er voor je!

Alles wat je nodig hebt thuisbezorgd Meld je nu aan om jouw favo recepten bij je thuis te ontvangen.