RECYCLEN MET MARLEY SPOON

Wij zijn altijd bezig met duurzaamheid, en dus ook met recyclen. We proberen ons verpakkingsafval te verminderen, terwijl we zorgen dat jouw ingrediënten vers blijven tijdens het vervoer.

Onze maaltijdboxen

Je ontvangt jouw verse ingrediënten en receptkaarten in een FSC-gecertificeerde, kartonnen box. Deze bestaat voor 100% uit gerecycled materiaal. Je kunt je lege maaltijdboxen recyclen door ze bij het oud papier te zetten.

Plastic verpakkingsmateriaal

We maken gebruik van zacht plastic en kunstof in plaats van potten of hard plastic om het gewicht te beperken. Recycle deze verpakkingen door plastic afval in te zamelen in een doorzichtige Plastic-Heroes zak, of breng plastic verpakkingen naar een Plastic-Heroes container. Wil je weten hoe dit geregeld is in jouw gemeente? Vind het hier: www.plasticheroes.nl

Onze koelelementen

Onze koelelementen bevatten 99,5% water en 0,5% niet-giftig polyacrylpoeder. Je kunt ze hergebruiken of recyclen. Vries ze terug in en gebruik ze bijvoorbeeld als icepacks voor een blauwe plek, of om je drankjes koel te houden. Als je ze wilt weggooien, knip de koelelementen dan open en giet de inhoud bij het restafval. Het plastic omhulsel kun je recyclen bij het plastic afval.

Onze koelzakken

Onze nieuwe koelzakken zien er niet alleen leuk uit, ze bestaan ook nog eens voor 96% uit papier. Je kunt ze daarom gewoon recyclen bij het oud papier. Of nog beter: gebruik hem gewoon opnieuw. Bekijk de tips en trucs op de koelzak!

Tot slot: Wist je dat we de CO2-uitstoot van de productie van ons verpakkingsmateriaal neutraliseren?
Lees hier meer over op de pagina van onze Climate Partner.

Je kunt betalen met

Social media

2023 © Marley Spoon B.V. Alle rechten voorbehouden.