WAAR ONZE PRODUCTEN
VANDAAN KOMEN

Wij geloven dat goede ingrediënten de basis zijn van een goed gerecht. Daarom kiezen we onze leveranciers zorgvuldig en zorgen we ervoor dat ze voldoen aan onze strikte normen en waarden. Onze voorkeur gaat uit naar kleine Europese leveranciers die vanuit hun passie werken, zoals traditionele familiebedrijven, of innovatieve food-startups.

Ontmoet onze leveranciers

Duurzame zalm - VÅRLAKS

Onze zalm komt van VÅRLAKS. Deze Noorse viskwekerij produceert hun vis natuurlijk en verantwoord. Hun zalmvoer bevat geen antibiotica, hormonen, GGO’s, additieven, chemicaliën en synthetische kleurstoffen. Alle zalmen van VÅRLAKS zijn 100% traceerbaar.

Biologische eieren

Alle eieren in jouw box zijn biologisch. Deze kippen hebben buiten veel ruimte om rond te scharrelen, en krijgen alleen voer dat groeit op land dat niet met chemische bestrijdingsmiddelen is bespoten.

Plantaardig vlees - De Vegetarische Slager

De Vegetarische Slager is opgericht door een traditionele boer en maakt vegetarische en veganistische vleesvervangers. Dé oplossing voor mensen die de smaak van vlees niet willen missen en toch plantaardig willen eten. De producten hebben dan ook dezelfde smaak en structuur als de dierlijke variant.

Biologische pasta - Basta!

Basta! is een 100% biologische pasta uit Sicilië, duurzaam geproduceerd aan de voet van de Etna. Voor Basta! pasta wordt alleen biologisch graan gebruikt, afkomstig van geselecteerde boeren die de waarden delen van traditionele en ecologisch duurzame landbouw die de biodiversiteit bevordert.

Truffelolie en balsamicoglazuur - Liquido d'Oro

Het Nederlandse bedrijf Liquido d’Oro is opgericht in 2009 en produceert extra vierge olie uit Italië, die wordt gebruikt door topchefs in Europa. Liquido d’Oro betekent vloeibaar goud in het Italiaans. Het hele productieproces van Liquido d’Oro wordt op biologische wijze afgehandeld.

Kimchi - Oh Na Mi

Oh Na Mi Kimchi levert het bekende superfood kimchi, gebaseerd op een traditioneel Koreaans familierecept. Hun producten bevatten alleen natuurlijke ingrediënten en worden in Nederland met de hand gemaakt door de eigenaar zelf, Alexander Kim Boyce.

ZIN OM TE PROEVEN?

Bekannt aus