Veggie balletjes met perzikglaze & crostini met eiersalade en radijs
Wie houdt er nou niet van hapjes, zeker als ze er uitzien – en smaken – zoals deze! Onze chef Amanda heeft een echte blikvanger voor op je dienblad bedacht: zoet geglazuurde vegetarische “gehaktballetjes” en knapperige crostini met een snel gemaakte eiersalade, verse kruiden en radijsjes. Genieten! Hier ontdek je het recept.
Knapperige portobello met truffeldip & crostini met geitenkaas en vijgen
Cocktail party? Een etentje met foodies? Of gewoon een barbecue met de familie? En je bent nog steeds op zoek naar een overtuigend voorgerecht? Wanhoop niet, wij zijn er: onze gebakken portobello frietjes met truffeldip leggen de lat hoog, maar ook de krokante crostini met geitenkaas, paprika en vijgen laten een blijvende indruk na. Crisis succesvol afgewend! Ontdek het recept hier.
Indiase pizzarolletjes & bloemkool met tamarinde-dadelchutney
Wat komt daar aanrollen? Je nieuwe favoriete voorgerecht! Want deze Indiaas geïnspireerde pizzarolletjes smaken zeker naar meer. Gevuld met een mengsel van koriander, komijn en kaas zijn ze een belevenis op zich. Maar voeg er nog wat knapperige bloemkool pakora’s aan toe en een fruitige chutney van dadel en tamarinde, en het feest is compleet! Hier vind je het recept terug.
Voeg onze aperitiefhapjes recepten toe aan je box!
Voeg onze aperitiefhapjes recepten toe aan je box!