Mexicaanse tortillas met kidneybonen, guacamole en tomatensalsa
Mexico heeft een van ‘s werelds rijkste streetfood culturen en wij zijn vooral fan van goed gevulde wraps. Vandaag staat er een vegan versie op het menu. Zachte tortilla’s gevuld met kidneybonen in combinatie met koriander, romige guacamole tomaten en knapperige salade. Snel en lekker!
Flatbread pizza met paprika en vijgen
Deze is voor wanneer je haast hebt, terwijl de foodie in je weer eens avontuurlijke eisen stelt: vegan “pizza’s” gemaakt van volkoren flatbreads. Je belegt ze met een romige witte bonen hummus, geroosterde paprika en vijgen. Dan nog snel wat rucola met een lichte dressing er bovenop en je maakt ze af met knapperige hazelnoten. Voila! Het recept vind je hier terug.
Vegan kipburger met sriracha mayo & geroosterde aardappels
Wat fijn dat je dankzij onze partner “De Vegetarische Slager” als vegetariër een heerlijk sappige kipburger niet meer hoeft te missen. Vandaag dus op het menu: een vegan kipburger op een luchtig wortelbroodje. En erbij een romige, pittige sriracha-mayo en krokante basilicum aardappeltjes. Yum! Hier ontdek je het recept.
Honger? Voeg onze vegan recepten toe aan je box!
Honger? Voeg onze vegan recepten toe aan je box!