Camembert in bladerdeeg met druivencompote en spinaziesalade
Heb je zin in een feestelijke maaltijd, dan ben je bij deze camembertpakketjes met druivencompote aan het goeie adres! Warme smeltende kaas, zoete druivencompote, knapperig bladerdeeg… what’s not to love? Als frisse tegenhanger serveer je er snelle spinaziesalade met hazelnoten en verse munt bij. Eet smakelijk!
Burrata met peer in serranoham op venkelsalade met sinaasappeldressing
Met dit luxueuze recept kun je diverse kanten op. Bereid het als hoofdmaaltijd en geef iedereen z’n eigen bordje. Of pak je mooiste serveerschalen uit de kast en presenteer het geheel als amuse, of elegante borrelhap. Met de peer in knapperige serranoham, de romige burrata en de knapperige venkelsalade gooi je in ieder geval hoge ogen!
Romige knolselderij-aardpeersoep en crostini met blauwe kaas
Ook al is het nog niet helemaal Kerst, we sturen je toch alvast een paar cadeautjes. En deze romige soep is er een van. Aardpeer, ook wel topinamboer of Jeruzalem-artisjok genoemd, is licht zoet en nootachtig van smaak en laat zich perfect combineren met de knolselderij. De krokante crostini met blauwe kaas en gekaramelliseerde sjalot maken dit gerecht op feestelijke wijze af. De perfecte warm-up voor de komende feestdagen!
Blauwe kaas-spinaziedip met ovengroenten en knapperige selderijsticks
Dit gerecht zou een voorafje kunnen zijn van een meergangen diner, maar dat hoeft het niet te zijn. Want eigenlijk zouden we ons al meteen willen volproppen met deze hemelse blauwe kaasdip met spinazie, sjalotjes en crème fraîche – probeer hier maar eens met je vingers van af te blijven! En je hebt geen bestek nodig want je serveert de dip met knapperige selderij en in de oven geroosterde pompoen en broccoli. Een feestmaal!
Voeg onze feestelijke Europese recepten toe aan je box!
Voeg onze feestelijke Europese recepten toe aan je box!