#Sinterklaasbrownies met kruidnootjes en speculaaskruiden
Sinterklaas is alweer in het land! Ben jij al begonnen met aftellen? Of je ze nu bakt voor Sinterklaas of een casual brunch, deze heerlijke brownies verwennen je smaakpapillen met de gezelligste smaken. Denk jij de smaak van chocolade, kruidnootjes en speculaaskruiden te kunnen weerstaan? Wij alvast niet! Het recept vind je hier.
#Cranberry-haver-koekjes met witte chocolade en koekjes
Cranberries zijn echte allrounders. Je kunt deze rode bessen in je muesli doen en verwerken in hartige winterse gerechten of desserts. Hun mooie kleur maakt ze niet alleen een echte blikvanger, maar geeft deze cranberry- & haverkoekjes ook een bijzonder fruitig accent. Voeg daar nog de smaak van romige witte chocolade en zachte kaneel aan toe, en je hebt een heerlijk winters koekje om van te knabbelen. Het recept vind je hier.
#Kerstcake met peer, gember en roomkaasglazuur
Plots is de gezelligste tijd van het jaar opnieuw aangebroken: Kerstmis natuurlijk! Ben je nog op zoek naar inspiratie voor een originele zoete afsluiter? Een perencake is op zich zelf al verrukkelijk, maar met gember én roomkaasglazuur til je de smaakbelevenis beslist naar een hoger niveau. Geniet van een smeuïge cake met de fruitige smaak van peer en een vleugje pittige gember, bestreken met zacht roomkaasglazuur. Het recept vind je hier.