Het Marley Spoon kerstmenu: kies jouw 3 gangen

Dit jaar maak jij het kerstdiner wel heel speciaal! Met Marley Spoon kun je namelijk je eigen 3-gangendiner samenstellen. Alles wat je nodig hebt, bezorgen wij bij je thuis. Dat is nog eens een vrolijk kerstfeest.

Het Marley Spoon kerstmenu: kies jouw 3 gangen

November 29, 2019

Dit jaar maak jij het kerstdiner wel heel speciaal! Met Marley Spoon kun je namelijk je eigen 3-gangendiner samenstellen. Alles wat je nodig hebt, bezorgen wij bij je thuis. Dat is nog eens een vrolijk kerstfeest.

Een tafel vol kerstgerechten

Jouw eigen 3-gangendiner

Met kerst 3 gangen op tafel zetten; dat klinkt als een hoop werk. Maar dat hoeft het niet te zijn. Want wij bezorgen – zoals gewoonlijk – alle verse ingrediënten en makkelijke receptkaarten bij jou thuis. Kies jouw favoriete gerechten van ons speciale kerstmenu, en verras iedereen aan de kersttafel met een stralend 3-gangendiner. Het enige wat jij hoeft te doen, is je favoriete kerstmuziek aanzetten, en je uitleven in de keuken! Dit zijn onze kerstrecepten:

Voorgerechten

soep

Rijke paddenstoelensoep

Italië voorziet zijn keukens van spannende en smakelijke ingrediënten, zoals de zachte kaas Taleggio uit de omgeving het Comomeer. De koeien hebben daar vrij toegang tot de heerlijke, diverse kruiden die in de nabijgelegen valleien groeien en dat proef je in de kaas terug! Jij bakt deze mooie kaas mee op crostini’s die je serveert met een silky champignon-roomsoep. Heerlijk voor de doordeweek of als start van het kerstdiner! Hier lees je het recept.

rolletjes

Crunchy geitenkaas-speksigara’s

Je hebt de kerstboom op zijn allerbest uitgedost, de sfeerverlichting is aan en de familie is onderweg voor het kerstdiner. Wij weten hoe we dit smakelijke feest groots kunnen beginnen: met een heerlijk voorgerecht met een knapperig, romig en fris accent. Deze filodeegrolletjes gevuld met zachte geitenkaas en zout spek zijn om van te dromen. Wat nootjes en een heerlijke dip erbij maken het af. Easy does it, ook met kerst! Hier lees je ons recept.

Hoofdgerechten

ID4828 sm xmas

Kabeljauw in saffraanroomsaus op juwelenrijst

Jeweled rice, ofwel juwelenrijst, is een feestelijke klassieker uit de trendy Perzische keuken. Kijk maar eens goed, tussen rijstkorrels vind je schitterende granaatappelpitjes, lichtgroene pistachenoten en lekker veel verse kruiden. Speciaal voor de kerstdagen maken we er een dubbel groot feest van, want bovenop de rijst serveer je boterzachte kabeljauw besprenkeld met saffraan-roomsaus. Hier lees je ons recept.

ID4830 web xmas

Varkensfilet met vijgenvulling

Kerstmis: het mooiste feest van het jaar! Gelukkig hoef je niet meer uren in de keuken door te brengen voor dat ene speciale gerecht. Wij laten je zien hoe je in een oogwenk involtini van varkensvlees kunt maken. Deze kleine rollades geef je een feestelijke touch dankzij een vulling van salie en gedroogde vijgen. De zachte savooikool, notige topinamboer en rijke jus maken van dit gerecht een moderne showstopper. Lees hier het recept.

ID4818 web xmas

Winterse pompoenwellington

Onze chefs gingen de kerstuitdaging aan en hebben een nieuw invalshoek gevonden om de befaamde “Beef Wellington” te recreëren. Wij vullen onze vegetarische wellington met alle mooie producten die dit seizoen te bieden heeft: notige pompoen in een crème van champignons, verstopt onder een laagje boterig bladerdeeg. Serveer de wellington met een hartige tijmjus en frisse rodekool-appelsalade en het feestmaal is klaar! Hier lees je ons recept.

Nagerecht

ID4831 sm

Chocoladetrifle met speculaasperen

De trifle is een wereldberoemd gelaagd dessert uit Groot-Brittannië. Omdat de receptuur en daarmee de laagjes vrij kunnen worden aangepast, hebben wij er speciaal voor de kerst een feestelijke toets aan gegeven. Jouw trifle maak je op basis van gestoofde speculaaspeertjes, romige mascarpone, sinaasappel en natuurlijk chocolade. De crunch komt van de brittle: een bros suikerkoekje van sesam en pistache. Hier lees je ons recept.

Deel dit bericht met je vrienden!
DE MAALTIJDBOX DIE BETER SMAAKT

Verwandte Artikel